Характеристика: У той час як швидке засвоєння протеїну потрібно безпосередньо до і після тренування, повільне вивільнення бажано в інший час. Казеїновий протеїн чутливий до рівня pH і кислотної середовищі шлунка. В результаті йому потрібно більш ніж у два рази більше часу для розщеплення на амінокислоти в порівнянні з сироваткою і іншими протеїнами.
Антикатаболічні міцелярний казеїновий протеїн з повільним засвоєнням + глютамін!
Іноді повільніше — краще, особливо, коли мова йде про швидкість засвоєння протеїну. У той час як швидке засвоєння протеїну потрібно безпосередньо до і після тренування, повільне вивільнення бажано в інший час. Казеїновий протеїн чутливий до рівня pH і кислотної середовищі шлунка. В результаті йому потрібно більш ніж у два рази більше часу для розщеплення на амінокислоти в порівнянні з сироваткою і іншими протеїнами. Казеїн — це найпоширеніший протеїн в коров'ячому молоці. Вважається, що це високоякісний протеїн, оскільки він легко асимілюється і дає достатню кількість амінокислот, які не можуть бути синтезовані самим організмом.
Ще одна корисна властивість казеїну полягає в тому, що він дає відчуття ситості. Казеїн надає легкий тиск на стінки шлунка. З боку шлунка надходять таким чином сигнали в головний мозок про те, що шлунок наповнений і треба припинити їсти. Казеїн засвоюється повільніше всіх інших типів протеїну. Це дозволяє створити ефект повільного вивільнення «time-released», то є постійний приплив амінокислот в м'язи протягом довгого періоду часу.
Бодібілдери і атлети, які прагнуть наростити чистий м'язову масу, скоротять час відновлення і зможуть уникнути м'язового руйнування завдяки 100% Casein Gold Standard. Також можуть отримати велику користь від даного продукту особи, зацікавлені у поліпшенні якості свого сну.
Дослідження казеїну
Мабуть, саме цікаве дослідження казеїну, дослідження Буар, встановило, що казеїн приблизно на 30% збільшує протеїновий синтез, а також зменшує катаболізм на 34%. Але більш важливо, що казеїн сприяє збереженню позитивного балансу азоту протягом 7 годин після вживання.
Інше дослідження звернуло увагу на ефект казеїну, коли його використовували в програмі 12-тижневої важкоатлетичні програми. Учасники були розділені на дві групи, кожна з яких дотримувалася збалансованої дієти, включаючи 75 г додаткового протеїну в день. Відмінність була тільки в джерелі використовуваного протеїну: у той час як перша група використовувала протеїнові коктейлі, в основі яких була сироватка, друга група використовувала молочні протеїнові ізоляти (80% казеїну, 20% сироватки). Наприкінці дослідження група, яка використала молочний протеїн ізолят, скинула більше зайвого жиру (7 кг проти 4,2 кг), набрала більше чистої маси (4 кг проти 2 кг), а також в цілому стала сильнішою, ніж група, яка використала сироватковий протеїн.
Другие ингридиенты: протеиновая смесь (мицеллярный казеин, казеинат кальция), какао, натуральные и искусственные ароматизаторы, инулин, соль, лецитин, целлюлозная камедь, ксантановое гумми, carrageenan, сукралоза, Aminogen®.
Рекомендации по применению: Принимайте 100% Casein Gold Standard прежде всего утром, сразу после сна, а также в любое время, когда Вам нужен качественный протеин длительного действия.
Содержание питательных веществ в 1 мерной ложке (33 г) продукта: |
|
|
Калории |
120 |
|
в т. ч. Калории от жиров |
10 г |
|
Всего жиров |
1 г |
2% |
Холестерин |
10 мг |
3% |
Натрий |
260 мг |
11% |
Всего углеводов |
4 г |
1% |
Протеин |
24 г |
|
Вітамінно-миниральный склад: |
|
Вітамін А |
0% |
Вітамін С |
0% |
Кальцій |
50% |
Залізо |
4% |
Типовий амінокислотний склад (у міліграмах на порцію): |
|
Триптофан |
292 |
Валін |
1609 |
Треонін |
1039 |
Ізолейцин |
1312 |
Лейцин |
2129 |
Лізин |
1822 |
Фенілаланін |
1144 |
Метіонін |
644 |
Аргінін |
866 |
Цистин |
79 |
Тирозин |
846 |
Гістидин |
688 |
Пролін |
2421 |
Глютамін |
4950 |
Аспарагінова кислота |
1589 |
Серин |
1396 |
Гліцин |
510 |
Аланін |
664 |